Към властта в третия си мандат ГЕРБ подхожда хъшлашки и

...
Към властта в третия си мандат ГЕРБ подхожда хъшлашки и
Коментари Харесай

Според Дончева ГЕРБ подхожда хъшлашки към властта

Към властта в третия си мандат ГЕРБ подхожда хъшлашки и самомнително и от позицията на хора, които няма метод нещата да не им станат . Това разяснява в ефира на Нова телевизия водачът на Движение 21 Татяна Дончева. Тя бе безапелационна, че се предявяват все по-нагли искания, държат се по метод, който е неприемлив.

Относно роднинските назначения на ГЕРБ Дончева установи, че това е проблем на ГЕРБ не от в този момент , само че хубаво е, че в този момент има чуваемост.

 Българска социалистическа партия с ултиматум към ГЕРБ - за седмица да изчистят роднинските назначения
Българска социалистическа партия с ултиматум към ГЕРБ - за седмица да изчистят роднинските назначения

Всичко се стовари върху една бременна жена, заключи Таско Ерменков

Има нещо, което народът назовава нахалство - властта не е, с цел да си набутате децата в най-атрактивните бордове на шефове, от което те нищо не схващат и действително нищо няма да работят, с изключение на да се подписват на ведомост. Тя бе безапелационна, че ГЕРБ има действително най-голямо внимание в енергетиката.

" След като те набутаха един счетоводител на детска градина да ръководи АЕЦ Козлодуй - какво си приказваме . След като са набутали дансаджии да ръководят топлоцентрали - тук има преплетени полицаи, служби и партийни деятели, захлебени са всички, захлебени са със покупко-продажби, по тази причина се разчита, че ще мълчат ", разяснява Дончева. Лидерът на Движение 21 бе безапелационна, че за разлика от ГЕРБ, Българска социалистическа партия от началото на 90-те години не е монополист на кадровия капацитет.

 ГЕРБ ревизират структурите си за шуробаджанащина
ГЕРБ ревизират структурите си за шуробаджанащина

Повярвайте, постоянно сме взимали политическо решение и постоянно сме го съгласували и с нашия ръководител, разяснява Цветанов

Относно абсурда към Антон Тодоров, Дончева уточни, че е научила за него преди няколко години, когато са почнали да излизат книгите му. " За да стартират да излизат такива книги на човек, който няма преди този момент биографията на публицист, би трябвало някой да му поръча ", разяснява Дончева и засяга книгата - " Шайката Бойко, Росен, Цецо и др . "

" Не знам за какво Политическа партия ГЕРБ в третия си мандат с толкоз доста опит употребява Антон Тодоров за лице. Пиарите на ГЕРБ и ръководителите на ГЕРБ, са решили, че това би трябвало да бъдат новите им лица - по-малко знаещи, по-агресивни ".

 ГЕРБ се разграничава от Антон Тодоров, разгласи Цветанов
ГЕРБ се разграничава от Антон Тодоров, разгласи Цветанов

След абсурда с журналиста Виктор Николаев

По думите й вместо в третия си мандат ГЕРБ да са овладени, рационални, да имат експертиза в доста по-голяма степен , те се връщат във времето на ранното Съюз на демократичните сили и Българска социалистическа партия от 90-те години , когато да се нанесе засегнатост на събеседника е върха на политиката. Освен това Дончева бе безапелационна, че на основни и най-високи управнически позиции се позволяват хора без експертиза .

" Ако една политическа партия употребява персони, които стартират да нервират всеобщия човек с държанието, с арогантността си, с езика си, когато се натрупат случки, които елементарния човек го вбесяват - прояви на неправда - това постоянно има последствия в идващите избори ", безапелационна бе Дончева.

 Политици приканват хората от
Политици приканват хората от " Емко " да поемат борбата с мафията

На митинга се чака Караниколов, протестиращите желаят Борисов да пристигна

Относно войната на страната против " Емко ", Дончева бе безапелационна, че министърът (на стопанската система Емил Караниколов - б.р.) е оставил тези хора без контракти, без възнаграждение за изпълнените контракти, наредил е на държавната компания " Кинтекс " да скапе тези контракти, без значение че са били изпълнени, предадени с протоколи и съвсем фактурирани .

 Национална агенция за приходите и Министерство на вътрешните работи влязоха в офиса на
Национална агенция за приходите и Министерство на вътрешните работи влязоха в офиса на " Емко "

Национална агенция за приходите ревизира нещо в " Емко " и ние присъстваме, съобщи Валентин Радев

Дончева заподозря, че от ГЕРБ желаят да откраднат за частни потребности " Дунарит " и всички оръжейни поръчки за идващите години , които по техните показа щели да им носят доста пари. " Става дума за 3-4 хиляди души и тяхната работа и за поръчки от 300 -400 млн. лева може би към милиард ", разяснява Дончева.

 Съдът е спрял вписването на „ Емко” като притежател на „ Дунарит”
Съдът е спрял вписването на „ Емко ” като притежател на „ Дунарит ”

Фирмата остава благосъстоятелност на Цветан Василев...

На въпрос за това гласна или негласна е войната с президента , Дончева уточни, че тематиката с Грипените е значима, геополитическа. " Тези хора имат такова схващане за политика - гербаджиите - те са нападателни хора, не признават различен човек, дори не желаят да го употребяват като потенциал ", разяснява тя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР