Към този момент нямаме данни, които да подкрепят тезата, че

...
Към този момент нямаме данни, които да подкрепят тезата, че
Коментари Харесай

Маринов: Няма данни, че взривът във Варна не е от боеприпаси

" Към този миг нямаме данни, които да поддържат тезата, че гърмежът във Варна е в резултат на муниции или взривни субстанции. По-скоро сътрудниците работят по определяне на съществуването на газ ". Това съобщи пред публицисти в Народното събрание министърът на вътрешните работи Младен Маринов.
Той разяснява казусът с гърмеж в апартамент в квартал " Владислав Варненчик " в морската ни столица, станал през нощта на 13 януари, който умъртви двама души и вкара други 18 в болница.
Според Министерство на вътрешните работи няма данни, които да удостоверяват, че починалият мъж, обитавал жилището е съхранявал там взривни субстанции. " Хората, с които е работено досега споделят, че той не се е занимавал с такива неща ", изясни Маринов, представен от " Дарик ".
Във връзка с идентифицирането на втория мъртвец, той уточни: " Имаме изясненост, само че избирам да приказвам, когато станат подготвени експертизите и сме сигурни за самоличността ".
Министърът на вътрешните работи разяснява и казусът с пожара в къщата на известна адвокатка от Ихтиман, за който полицията ревизира версията за тенденциозен палеж, защото е била необитаема. " Сигналът е подаден в 03.30 часа. Сигналът е за пламнал покрив на къща, която е необитаема. Колегите са реагирали бързо и са съумели да загасят пожара. Засегнато е половината от покривното пространство на къщата. Работи се по определяне на аргументите ", изясни Младен Маринов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР