Към този момент не е открит човекът, който с моторна

...
Към този момент не е открит човекът, който с моторна
Коментари Харесай

Не е открит човекът, блъснал с моторна шейна скиори в Добринище

Към този миг не е открит индивидът, който с моторна шейна удари скиори на пистатта в Добринище, съобщи пред бТВ Бояна Данчева, шеф на ски зоната.

Преди два дни писахме за случая, който намери необятен отзив в обществените мрежи. Инцидентът се размина на косъм с тежки контузии.

На любителското видео се вижда по какъв начин моторна шейна ненадейно излиза с цялостна газ на пистите край Добринище. Водачът прави опит да подкара още веднъж шейната и удря
двама скиори.

„ За случая разбрахме от медиите. Шейната изкача от гората и се качва на пистата. След което господинът взема решение, че може да си обърне шейната напречно на пистата и предизвиква лек случай с един скиор. За благополучие, няма потърпевши ", коментира шефът на ски зоната Бояна Данчева.

По думите ѝ съгласно разпоредбите моторни транспортни средства нямат място на пистите.

" Съгласно Наредбата за сигурност и осведомена обезпеченост на пистите ние сме длъжни това да бъде упоменато на всички места, както сме и създали. Всичко е въпрос на образование и съзнание на клиентите “, сподели още Данчева.

Тя добави, че сдружението стопанисва пистите от две година и подобен случай до момента не е имало.

" Свързали сме с Национален парк „ Пирин “, задействана е процедура, само че за този миг мъжът не е открит ", почоси шефът на ски зоната.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР