Към този момент мостът е напълно неизползваем. Той свързва три

...
Към този момент мостът е напълно неизползваем. Той свързва три
Коментари Харесай

Опасен мост над р. Струма frognews.bg

Към този миг мостът е изцяло негоден. Той свързва три села с регионалния град. Съоръжението е пропукано, тъй като не е осъществен незабавният ремонт, който е заложен от 2012г. Срокът за неговото осъществяване е 390 дни, само че към този миг той не е почнал.Налага се хората да употребяват обходен маршрут, който не е комфортен и удължава доста пътя им.

 

Препятствия и проблемите са свързани с циркулиране към 10 км. Жителите желаят мостът да се събори и да се построи още веднъж. Тръбата, която зарежда с газ града, също е прикрепена към оборудването. Преместването на тръбата ще коства 500 000 лева   

 

Хората паркират своите коли пред моста и минават пеш по него, тъй като е рисково. Жителите се тормозят, че в случай че мостът се срути, това ще докара до повреда на тръбата, която доставя газ. Изтичането на горивото може да провокира голям пожар. Това ще донесе големи провали за здравето. Жителите са изолирани и от съответна помощ – пожарна или линейна, която не може да дойде при незабавен случай до селото.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР