Към този момент да твърдим, че има избран вариант за

...
Към този момент да твърдим, че има избран вариант за
Коментари Харесай

Регионалният министър пред bTV: Няма избран вариант за АМ „Струма” през Кресненското дефиле

" Към този миг да твърдим, че има определен вид за автомагистрала „ Струма ” - подобен няма ", сподели пред bTV служебният районен министър Иван Шишков.

Хората от Кресна излизат на митинг. Причината е появилата се информация, че в четвъртък стартира градежът на автомагистрала „ Струма “. Местните прецизират, че не са срещу градежа на автомагистралата, а срещу превръщането на сегашния път в еднопосочен.

Според локалните сегашния вид на автомагистралата е стопански неблагоприятен

" Това, което сме създали, и това, което евентуално е заблудило хората да излязат на митинг, е, че аз съм одобрил един обстоен организационен проект, извънредно дребен, който на процедура довършва един пътен възел – краят на автомагистралата посока от Гърция към София. Става дума за 200 метра, ще довършим тази пътна връзка ”, беше безапелационен арх. Иван Шишков.

Според министъра този обстоен проект няма отношение към разновидностите за строителство на автомагистралата през дефилето и не ги предопределя.

" Ако хората е трябвало да стачкуват в действителност интензивно, е трябвало да го създадат, когато са се правили разновидностите на трасетата. В момента имаме три разновидността на трасета, само че няма определено такова ”, съобщи Шишков.

По думите му няма никакъв смисъл сега да се нагнетява напрежение с митинги на хората в региона.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР