Към своя снимка там тя написа: Прекалено съм млада, за

...
Към своя снимка там тя написа: Прекалено съм млада, за
Коментари Харесай

Няма Къде Да Го Разберете! Гръмна Шокиращата Истина За Раздялата На Андреа И Кобрата!

Към своя фотография там тя написа: „ Прекалено съм млада, с цел да се омъжа, и прекомерно остаряла, с цел да играя детски игри – любувам се на живота сама “.

Под фотосите заваля дъжд от мнения. На собствен прочут, запитал непосредствено фолкзвездата дали с Кубрат са прекратили връзката си, тя отговори с палец нагоре, което се смята за одобрителен знак. Няколко часа след фурора, който провокира откровението ѝ, тя изтри фотографията от „ Инстаграм “, само че пък промени фамилния си статус в персоналния си профил във „ Facebook “ на „ необвързана “. Нейната близка другарка – плеймейтката Моника Валериева, също разгласи пред своите почитатели, че я поддържа изцяло в решението ѝ.

Всъщност в последните няколко седмици Андреа неведнъж е намеквала за раздялата им с Кобрата посредством поучителни мисли и сентенции, още веднъж оповестени във „ Facebook “. „ Хората не се трансформират, разкриват се “, гласи една от тях. „ Всичко минава. Още малко търпи. Догодина в този ден ще съжаляваш за всичко, което си чувствал сега, и ще кажеш, че на вятъра си тъгувал. Винаги бъди благополучен “, се споделя в различен пост на певицата, която обаче по никакъв метод не разкрива каква е съответната причина тъкмо в този момент с боксьора да сложат завършек на връзките си.

Припомняме, че преди броени седмици двамата кумуваха на сватбата на другар от детството на Кубрат, която се състоя край морето, а незабавно след тържеството се възползваха да създадат и няколко плажа дружно.

Още в края на 2018 година, преди връзката им да бъде разтърсена от абсурда с Джени Суши, която Кобрата импулсивно целуна след успеха против румънеца Богдан Лину в Америка, боксьорът признава в изявление за предаването на Нова телевизия „ Събуди се “, че с Андреа минават през сложен интервал. „ Слабостта ми е добротата, а Андреа най-вече се възползва от тази добрина и по този начин злоупотребява. Но това го регистрирам отново като моя неточност, тъй като дадени мои решения и неща, които съм правил, са довели до това тя дотам да се разлигави “, споделя пред Мон Дьо и Ива Софиянска-Божкова първенецът. „ Много е значимо човек, когато му се даде всичко, да го оцени. А нормално това не става незабавно. Ще забележим по какъв начин ще се развият нещата “, добавя по адрес на Андреа боксьорът. Запитан дали татко му, който не е сред живите, би се гордял с него, Кобрата споделя пред камерата на Нова тв, че би бил удовлетворен от това какво е постигнал на кръга, само че е щял да му се разсърди за нещата в персонален проект.

На въпроса дали е подготвен да има деца, Кубрат дава отговор: „ Аз съм подготвен от 30-годишен, когато понатрупах пари и се чудех какво върша по тези заведения. Вечер след вечер, седмица след седмица. Какво следва оттук насетне, тъй като излизаме, пръскаме пари, като всички младежи, само че в един миг би трябвало да има някакво развиване. И с Андреа би трябвало да има някакво развиване. Жените също би трябвало да се развият, тъй като природата ги притиска. И в случай че те не го създадат, тя санкционира “. На въпрос на Ива на какъв стадий са с певицата сега, Пулев разкрива: „ За страдание, не сме в доста перспективен стадий и не мога да кажа, че към този момент е решено да се прави някаква такава стъпка... Дори не сме пробвали да тръгнем в вярната посока. Но аз мисля, че нещата ще си дойдат на мястото в един миг. Да имам деца, това ще бъде огромен триумф за мен “. Той добавя, че тази мисъл не го изтезава, само че е заела мозъка му. „ Искам да се трансформират нещата. Имам възприятието, че по този начин, малко с нея – конфликт на характери. Грешките, които съм допускал и позволявам, няма да ги позволявам повече, тъй като времевият обръч се стеснява, изключително за нея, тъй като дамата може до известно време “, споделя Пулев, като прецизира, че при мъжете нещата стоят по друг метод, а неговият татко го е направил, когато е бил на 54 година Брат му Тервел пък се родил, когато баща им бил на 56. На финалния въпрос по какъв начин се вижда след 10 години, Кобрата декларира: „ Доволен от себе си, виждам се с 2-3 деца, на които да предам всичко, което натрупвам като опит “.

Според хора от обкръжението на звездната двойка фактът, че връзката им не минава на идващ стадий, бил препъникамъкът. Кубрат е споделял желанието си за наследници, Андреа също е мислела за деца, само че отдадени на кариерите си, подобаващият миг се отлагал.

Най-успешният ни боксьор в тежка категория и фолкдивата бяха двойка 12 години. Тя съвсем не пропускаше негови мачове, а за последно го поддържа по време на чуванията му пред съда в Америка след абсурда с Джени Суши написа Пик.

Кубрат и Андреа и преди са имали тежки моменти, свързани най-много с многочислените пътувания и отсъствия на Кубрат поради подготвителни лагери и участия в мачове. Има огромна възможност двамата да преодолеят разликите, разясняват осведомени.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР