Към превозваческата фирма "Юнион Ивкони" са издадени два акта като

...
Към превозваческата фирма "Юнион Ивкони" са издадени два акта като
Коментари Харесай

Московски: Ако бях директор на "Юнион Ивкони", щях да взема мерки, след толкова издадени актове

Към превозваческата компания "Юнион Ивкони " са издадени два акта като към юридическо лице. Издадени са обаче още 26 акта към водачи на тази компания. Според нас тези актове глобяват активност на компанията, без значение дали нарушаванията са осъществени от водачи или от админ.

Това съобщи министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски Ивайло Московски е министър на превоза, осведомителните технологии и... към профила, който взе участие през днешния ден в откриването на Пета логистична бизнес конференция "Логистични хоризонти 2025 ". Той бе запитан за какво има разминаване в оповестените от него през вчерашния ден 28 общо издадени акта и посочените от превозвача единствено два такива. "Нямам за цел да се състезавам и да броя актове. Ако аз обаче бях на мястото на хората, които управляват компанията, и държавен орган ми глоби 26 лидера или някакви други нарушавания, бих взел ограничения. В противоположен случай виждате до какво се стига ", разяснява министърът.

"Писането на актове не е самоцел, а знак, сигнал, че нещо в системата не работи. Ако не дай си Боже в този момент имаше жертви, всички горко щяхме да съжаляваме ", уточни той. По думите на Московски най-силното нещо е предварителната защита и той е безапелационен, че при толкоз установени нередности, фирмите би трябвало да правят превантивни действия и да взимат своевременни ограничения. Според Московски не е било редно и лидер, назначен единствено преди месец да бъде пускан самичък "на дълъг, тежък маршрут, без да се приспособява към компанията, към правила и правила ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР