Към правителството има вот на голямо доверие и съжалявам, че

...
Към правителството има вот на голямо доверие и съжалявам, че
Коментари Харесай

Борисов: Нинова си позволи да каже, че всичко в енергетиката се дължи на мен. Да, стабилността се дължеше на нашето управление. ГЕРБ не е във властта от 3 години, Нинова беше министър, как ние ще сме виновни?

Към държавното управление има избор на огромно доверие и скърбя, че се изгубиха толкоз дни, само че това е парламентарна процедура и го има в Конституцията. Чух се с Петков, не желаех да има спекулации с това, че няма да съм в пленарна зала за вота на съмнение, само че имаше голямо болшинство в поддръжка на кабинета. Вотът не мина на първо място поради Българска социалистическа партия. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Разград. 
 
" Госпожа Нинова си разреши да каже, че всичко в енергетиката се дължи на мен. Да, стабилността се дължеше на нашето ръководство. ГЕРБ не е във властта от 3 години, Нинова беше министър, по какъв начин ние ще сме отговорни? Тези 3 години празнина ли е? Какво свършиха за това време? Защо 3 години няма ПВУ? Ако го бяха приели, нямаше да има проблеми. Те го отхвърлиха, с цел да одобряват Джемкорп. Сега вършим най-хубавото. Нищо по-здраво от нашата сглобка не може да се построи ", уточни Борисов.
 
По думите му Петков и Василев не си държат на думата, всеки ден съм заставен да давам отговор на обвинявания, за които те си мълчат. Разбрахме се водачите да не участваме в предизборната акция с опциите, които имаме. Исках Василев да е финансов министър, с цел да е по-здрава сглобката. Бяхме се разбрали да не се употребяват инструментите за финансите в борбата на локалните избори. Депутатите от ГЕРБ са възмутени и цялата парламентарна група ме предизвести, че ще са деликатни каква е събираемостта към днешния ден. Приходите като предходната година ли са или не - това попитаха Василев сътрудниците ", безапелационен е той.
 
И добави, че Костадинов от " Възраждане " е прав, че самият той се държи по друг метод, тъй като се постанова да поддържа, само че и да дава отговор на сътрудниците си.
 
" Показахме същинска взаимност с Израел, подготвихме декларацията за поддръжка. Свършихме голяма работа, имахме изключително съвещание с ЕНП. Поехме ангажимент за поддръжка на Израел. Води се ужасна война. Надявам се да се демонстрира повече разсъдък, добрина и самообладание, тъй като гинат почтени хора в ужасни жестокости, спорът може да се придвижи в разнообразни точки ", съобщи Борисов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР