Към никого няма да има нито закрила, нито пощада, закани

...
Към никого няма да има нито закрила, нито пощада, закани
Коментари Харесай

Борисов Отсече: Без Пощада За Виновните За Трагедията Край Своге!

Към никого няма да има нито протекция, нито прошка, закани се Борисов. За всеки отговорен ще има правосъдна и политическа отговорност. Никого не сме пожалили, посочи министър председателят. Въпрос на дни било да приключат всички експертизи.

Припомняме, през вчерашния ден на конференция в централата на ГЕРБ районният министър Нанков разяснява, че " проучванията на асфалта демонстрират, че по време на изпитването му със солна киселина има вложен неприемлив материал в него. Въпреки това документите е изрядна. Българска социалистическа партия не се посвениха да политизират нещастието край Своге. Бъдете уверени, че която и компания да беше инженер, дейностите на страната щяха да бъдат същите ".

По-рано на 28 август, Българска социалистическа партия приканиха за оставката на цялото държавно управление на Борисов, акцентирайки го за персонално виновен за нещастието. Корупцията убива, това е модел, уточни соцлидерът Нинова и сподели, че моделът остава. Червеният лидер желае да се постави завършек на този модел, " ние призоваваме за диалог, разсъдък и промяна на този модел ".

Александър Ненков от ГЕРБ, дефинира във вторник конференцията на Българска социалистическа партия като нагла, а политиците би трябвало да запазят някаква висота. ГЕРБ ще създадат, каквото са правил и до момента, както историята го е посочила, в случай че има виновен, той ще си понесе отговорността, без значение коя е компанията, изясни той, написа нюз.бг.

Пресконференциите на Българска социалистическа партия са нещо сред жълт вестник и приятелски съд, ние в приятелски съд не участваме и оставки сме подавали и отново сме печелили избори, изясни и Тома Биков от ГЕРБ.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР