Към настоящия момент в болница „Н. И. Пирогов” не е

...
Към настоящия момент в болница „Н. И. Пирогов” не е
Коментари Харесай

От Пирогов не знаят да са разследвани от прокуратурата, но ще окажат съдействие

Към сегашния миг в болница „ Н. И. Пирогов” не е постъпвала публична информация от страна на прокуратурата за осъществяване на каквото и да било произвеждане или инспекция, само че болничното заведение е подготвена да окаже цялостни подпомагане.
Това съобщи по време на брифинг Мария Пойразова – представител на УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов”, по отношение на информацията, че прокуратурата ще проверява лечебното заведение поради подозрения за занемареност.
„ В бъдеще, в случай че има такава, без значение от кой държавен орган се прави инспекцията, ние ще окажем цялостно съдействие”, акцентира Пойразова.
На въпрос дали има частна конструкция на територията на лечебното заведение , по този начин наречената „ болница в болницата”, тя отговори: „ Към момента - не ”.
Попитана по какъв начин ще коменитира оздравителния проект, който следва да влезе в действие за лечебното заведение през идната седмица, Пойразова отговори: „ Нека да влезе. Как да разясня нещо преди то да се е случило?”.
Падналият в асансьорна шахта мъж е със сериозна фрактура на таза, само че е контактен и в схващане, съобщи още Пойразова във връзка със положението на мъжа, паднал в асансьорна шахта от четвъртия етаж на жилищен блок в столицата, съобщи Фокус.
„ Пациентът постъпи по-рано през днешния ден. Въведен е в противошокова зала. Направени са му много подробни прегледи и проучвания. Включително и сега се вършат високоспециализирани проучвания, които целят да уточнят детайлно неговото положение. На този стадий мога да потвърдя, че той има една сериозна фрактура на таза”, разяснява Пойразова и акцентира, че дали проучванията ще покажат още контузии или диагнозата ще е единствено тази, следва да се разбере по-късно денем.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР