Към настоящия момент Софийската градска прокуратура подготвя обвинителния акт срещу

...
Към настоящия момент Софийската градска прокуратура подготвя обвинителния акт срещу
Коментари Харесай

Ето какво се случва с чудовището Викторио, убил приятелката си и малкото им бебе

Към сегашния миг Софийската градска прокуратура приготвя обвинителния акт против 27-годишния Викторио Александров, който простреля 23-годишната си другарка Дарина Министерска и едногодишната им дъщеричка Никол през октомври 2018 година в София, заяви за Dir.bg зам. градският прокурор на София Зорница Таскова.

Предстои внасянето на обвиняването в Софийския градски съд, който би трябвало да насрочи дата за делото.

Жестокото двойно ликвидиране бе осъществено на 29 октомври 2018 година Във съдбовния ден по обяд охранителят Викторио Александров отива в жилището на 23-годишната си другарка Дарина Министерска на ул. "Бели дунав " в столичния жк "Надежда ".

Шефът на Столична дирекция на вътрешните работи с изключителни разкрития за убийството в столичния квартал „ Надежда “ (СНИМКИ)

Официално мотивът е да види едногодишната им дъщеричка Никол и да си вземе облекла, останали там след изнасянето му няколко дни по-рано. Малко по-късно камерите във входа снимат по какъв начин Викторио тича към входната врата с дребната си дъщеричка на ръце.

4 часа по-късно майката на Дарина идва с ключар пред блока. Жената е обезпокоена, че 23-годишната й щерка не подвига телефона си. Когато ключарят отваря вратата на жилището, писъци огласят входа. В хола на жилището лежи тялото на младата жена с две прострелни рани.

Викторио и Никол са оповестени за търсене. Около 23 часа в порутена постройка зад шубраци в региона на Горни Богров служители на реда намират детенцето простреляно в дясното око, а бащата е единствено с одраскване по главата. Линейки откарват и двамата в "Пирогов ". Въпреки напъните на лекарите, едногодишното момиченце умира.

Шефът на Столична дирекция на вътрешните работи с нови шокиращи разкрития за зверството на "тихия страхливец " Викторио Александров

Викторио е без заплаха за живота. Дни след убийствата мъжът твърди, че не помни да е стрелял, а помни единствено по какъв начин е бягал по стълбите с детето и в парка.

Близките на убитата млада жена оповестиха, че тя е била обект на непрекъснат тормоз и закани от негова страна, а убийството й е било планувано.

Викторио бе арестуван, а магистратите го оставиха за непрекъснато в ареста. Няколко месеца по-късно обаче двойният палач е изместен в психиатричната болница към пандиза в Ловеч.

Докато е в психиатрията обаче Викторио се обажда по телефона на майката на убитата си другарка и я заплашва. Това споделя самата Ваня Министерска в края на юли т.г.

Таксиджията, возил килъра от „ Надежда “, направи нови скандални разкрития за последните мигове живот на дребната Никол

"Чудовището си е на "курорт " в психиатричната болничното заведение към ловешкия затвор, пиша курорт, тъй като си разполага с всички права пребивавайки там, в това число телефонни позвънявания безкрайно!

Позволява си или по-скоро разрешават му да ни звъни, сещате се какво ни споделя, съгласно прокурора суматохата ни и "параноята " били непотребни, и по този начин...явно в България убийците имат повече права от нас, от тези които плащаме почтително налози, тези които страната би трябвало да пази! Та по този начин, ще изчакаме търпеливо до септември ", написа в профила си във Facebook на 29 юли почернената майка.

Зам. градският прокурор Зорница Таскова посочи, че сега 27-годишният Викторио Александров е с мярка за неотклонение "задържане под стража " в изискванията на следствения арест.

На въпрос вменяем ли е обвиненият, прокурор Таскова сбито отговори: "Заключението на съдебно-психиатричната експертиза ще бъде предмет на разискване като част от доказателствения материал в хода на правосъдното разследване ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР