Към настоящия момент, като че ли, българските граждани не успяха

...
Към настоящия момент, като че ли, българските граждани не успяха
Коментари Харесай

Прокремълският политик от Варна: Единственият кабинет, който ще подкрепим, е с мандат на "Възраждане"

Към сегашния миг, сякаш, българските жители не съумяха да разрешат политическата рецесия, разяснява водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов на първа конференция след парламентарните избори на 2 април т.г.
 
Не че е невероятно да има държавно управление, в противен случай, има три разновидността – единият, след вчерашното изявление на " Продължаваме промяната ", стана малко евентуален, сподели още Костадинов.
 
Единственият кабинет, който ще подкрепим, е с мандат на " Възраждане ", съобщи още ръководителят на партията.
 
Костадинов добави, че, в случай че третият мандат бъде връчен на " Възраждане ", са подготвени с кабинет.   " Имахме подобен още в предходния състав на Народно събрание. Ако третият мандат бъде връчен на нас, ще представим кабинет ", увери той.
 
По думите на Костадинов той е формиран от ярки имена, което ще покаже капацитета, опцията и упоритостта на " Възраждане " да ръководи. " Това е задачата на нашата организация ", добави той.
 
" Не се влияем от пропагандни клишета и не могат да ни уплашат репресивни натиски на властта и апаратния режим ", сподели Костадинов и не скри, че е желал " Възраждане " да има още по-висок резултат и увери, че ще се бори за това при последващи избори.
 
Костадин Костадинов не изключи и вероятността за нови избори доста скоро. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР