Към настоящия момент като че ли българските граждани не успяха

...
Към настоящия момент като че ли българските граждани не успяха
Коментари Харесай

Костадинов: И тези избори не успяха да разрешат политическата криза

„ Към сегашния миг сякаш българските жители не съумяха да разрешат политическата рецесия. Не, че е невероятно да има държавно управление. Напротив. Има дори три разновидността за държавно управление. Единият от тях, след вчерашното изказване на Политическа партия, че няма да поддържат кабинет на ГЕРБ, стана малко евентуален. Той е в действителност най-логичният, тъй като двете съществени евро-атлантически обединения могат напълно умерено да основат едно държавно управление с мандати, които надвишават 130. Има втори вид обаче, който сплотява ПП-ДБ, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ. Има и трети вид на държавно управление – ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия ”.

Това сподели водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов на първия формален брифинг на партията след изборите в неделя, съобщи кореспондент на БГНЕС.

По думите му обаче в третия вид проблем би била заканата на Българска социалистическа партия да не ръководи в коалиция с ГЕРБ.

Очаквайте детайлности./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР