Към момента всички проби за коронавирус са отрицателни. В държавите,

...
Към момента всички проби за коронавирус са отрицателни. В държавите,
Коментари Харесай

Предстои да се изследват нови 10 проби за коронавирус у нас

Към момента всички проби за ковид са негативни. В страните, в които има по един случай няма повишаване на инфектираните. Това сподели тази заран пред публицисти шефът на ВМА Венцислав Мутафчийски.
Заложени са 10 нови проби да бъдат изследвани и на по-късен стадий ще станат ясни резултатите. В Европа само в Италия се следи скок на случаите с 450 индивида за 24 часа и общо инфектираните към този момент са над 1150. На граничните контролно-пропускателни пунктове у нас не престават 24-часовите наряди на чиновници от Регионалната здравна ревизия. Прилагат се съществени ограничения за предварителна защита на заболяването. Паниката измежду хората продължава.

Първи смъртен случай от ковид е засечен в Съединени американски щати. Починалият е пациент над 50 години със здравословни проблеми в щата Вашингтон. Щатските управляващи проверяват евентуално огнище в локален старешки дом. Президентът Доналд Тръмп не изключи нови случаи, само че увери, че страната е добре готова за всякакво развиване.

При 62-ма инфектирани Съединени американски щати разшириха рестриктивните мерки за идващи от Иран и приканиха жителите си да не пътуват до Италия и Южна Корея, където има най-вече случаи отвън Китай.

Сеул активизира армията за действия по обеззаразяване, добавя Българска национална телевизия. За първи смъртен случай заяви и Австралия. Франция със 100 инфектирани и два смъртни случая забрани събиране на повече от 5 000 души и анулира годишния селскостопански панаир в Париж. Италия отсрочи футболните мачове от серия А. 23-ма са към този момент инфектираните във Англия. Катар и Еквадор оповестиха за първи случай на болест, втори случай има в Бразилия - човек, пътувал до Италия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР