Към момента видимо сближаване на позициите няма.Последваха само съобщения през

...
Към момента видимо сближаване на позициите няма.Последваха само съобщения през
Коментари Харесай

Кой е на ход? Изтича ултиматумът. Ще гласуват ли в парламента про...

Към момента очевидно доближаване на позициите няма.

Последваха единствено известия през медиите с посланието един към различен " Вие сте на ход ". От ПП-ДБ укориха Мария Габриел, че е счупила формулата на доверие, като е върнала осъществяване на мандат без дефинитивно координиран състав на кабинет. И приканиха ГЕРБ-СДС да поемат отговорността и да предложат съответен проект за продължение на диалозите.

 

Последва отговор от ГЕРБ-СДС с цялостна поддръжка за Габриел като номинация за министър-председател, следващ апел за извиненние и решителност, че Асен Василев не е допустим за кабинета. А министър председателят в оставка Николай Денков съобщи, че не счита, че дължат опрощение.

 

Докато от партията на Кирил Петков резервираха безмълвие в Народното събрание, министър председателят в оставка Николай Денков разяснява от Брюксел, че не престават да държат на това Василев да е отпред на финансовото ведомство в предстоящ кабинет. Готови са на диалози с ГЕРБ-СДС, стига от партията на Борисов да ги поканят за такива, посочи Денков. Писмената си позиция приключиха със същия апел като ГЕРБ – „ Вие сте на ход! “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР