Към момента се извършват обработки със смеси срещу заледяване във

...
Към момента се извършват обработки със смеси срещу заледяване във
Коментари Харесай

Извършват обработки със смеси срещу заледяване във всички райони на Столичната община

Към момента се правят обработки със смеси против замръзване във всички 24 региони на Столичната община (СО) предпочитано по улици и булеварди, по които се движи градският превоз, оповестиха от пресцентъра на Следствен отдел към окръжна прокуратура в информация за ситуацията към 7:30 ч. през днешния ден. 

Започнали са частични обработки и по някои съществени улици в регионите, както и вътрешноквартални улици според от снеговалежа. На терен в деен режим са 147 снегопочистващи машини.

В Природен парк Витоша са опесъчени сектори от двата пътя - кв. „ Бояна “ – околност Златни мостове, и кв. „ Драгалевци “ – хижа „ Алеко “. 

Към момента градският превоз се движи при зимни услови по нормалните си направления и извършва всички свои линии. 

Екипите на Столичния инспекторат наблюдават ситуацията и управляват активността на почистващите компании. Извършва се и разчистване на прилежащите пространства към спирките на градския превоз, подходи към подлези и метростанции. 

Обходи на терен правят екипите на дирекцията „ Аварийна помощ и предварителна защита “. 

От Столичната община припомнят на водачите да карат единствено с коли, готови за придвижване при зимни условия, да бъдат деликатни и да карат със съобразена скорост.

Националният институт по метеорология и хидрология издаде за през днешния ден предизвестие от втора степен - оранжев код, за 14 области от Западна и Централна България, и от първа степен - жълт код, за останалата част от страната, за усложнена зимна конюнктура, а от Главната дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ покачиха готовността за реагиране по места поради предстоящите значителни превалявания и снегонавявания в страната. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР