Към момента само съм номинирана за евродепутат, но не съм

...
Към момента само съм номинирана за евродепутат, но не съм
Коментари Харесай

Eлена Йончева: Ако ГЕРБ ми бяха предложили, нямаше да приема

" Към момента единствено съм номинирана за евродепутат, само че не съм част от листите за евродепутати от Движение за права и свободи ". Това съобщи евродепутатът все още още от Българска социалистическа партия Елена Йончева пред БТВ за издигнатата ѝ номинация за нов мандат от Движение за права и свободи.

Тя не е изграждала отношение на доверие с Делян Пеевски в персонален проект, а доверието е към нейната работа.  " Моята работа е най-хубавата гаранция, че си правя добре работата ", сподели Йончева. Тя се оплака, че е била саботирана от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в своята работа в Европейския парламент.

Йончева отсече, че ако ГЕРБ са й били предложили нов мандат за евродепутат, нямало да одобри.

Тя изясни, че приема номинацията като самопризнание за добре свършена работа за България. Имам сериозен пробив по редица тематики, похвали се тя и даде обещание да продължи да работи по всички тематики за България, в случай че откри поддръжка и цялостната независимост да отстоява идеите, с които се е захвана - пактът за миграция.

" Господин Пеевски ми се обади и ме предложения на среща в постройката на Народното събрание. В Европейския парламент доста добре работя с депутатите от Движение за права и свободи - с Илхан Кючюк и дружно работим по тематики, значими за България ", сподели Елена Йончева. По време на срещата си с Пеевски разискали миграцията, каналджийството и Антикорупционния закон.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР