Към момента няма досъдебни производства и преписки, които да се

...
Към момента няма досъдебни производства и преписки, които да се
Коментари Харесай

Няма преписки и дела срещу българските купувачи на ЧЕЗ

Към момента няма досъдебни производства и преписки, които да се водят против Гинка Върбакова и Славчо Върбаков. Няма и такива, които да се водят против юридическото лице " Инерком България " ЕАД. Това заяви основният прокурор Сотир Цацаров по време на съвещанието на краткотрайната комисия за определяне на всички обстоятелства и условия по отношение на приватизацията и плануваната продажба на сдруженията на ЧЕЗ Груп в България.

Не се водят никакви каузи и във връзка с " Инерком ", добави той. Имало е повдигнато обвиняване против Славчо Върбаков за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни закононарушения, само че в следствие единствено по отношение на него е било прекъснато, като за останалите членове на групата е импортиран обвинителен акт в Специализирания углавен съд, разясни основният прокурор.

Имената на Гинка и Славчо Върбаков се появяват при търсене в унифицираната осведомителна система на прокуратурата, тъй като те са били страни по лизингови контракти, уточни още Цацаров. Той категорично посочи, че това е информация за преписки и каузи, които имат връзки към лицата - т.е търсене въз основата на индикатор име на физическо лице и название на юридическо лице. По този индикатор се получават всички преписки и каузи, които са без значение от качественото на лицата.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР