Към момента няма данни за прояви, които биха застрашили нормалното

...
Към момента няма данни за прояви, които биха застрашили нормалното
Коментари Харесай

Спокойно започна изборния ден и в Пловдив област

Към момента няма данни за прояви, които биха заплашили естественото осъществяване на изборите на територията на региона, оповестяват от ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив.

Цялостната активност по застраховане на публичния ред и сигурността в изборния ден и след приключването му се управлява от действен щаб, който поддържа връзка с всички районни ръководства, с управлението на Министерство на вътрешните работи и с всички способени организации. Служителите са директно ангажирани със сигурността на местата за гласоподаване и други действия, свързани с вота. Те ще реализират и защитата на стационарните и мобилни изборни секции във всички обитаеми места в региона.

Припомняме, че в изборното помещение не се позволяват въоръжени лица и такива, носещи предмети, рискови за живота и здравето на жителите. Служителите на Министерство на вътрешните работи се намесват за възобновяване на реда, когато това е належащо и има надлежно решение на изборната комисия. Предприети са всички нужни ограничения за защитата на публичния ред, пожарна сигурност и обезпечаване на умерено протичане на изборния ден.

Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушавания, които попречват естественото протичане на изборния развой на денонощната телефонна линия в Министерството на вътрешните работи – 02/982 22 32 и на e-mail –.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР