Към момента няма да бъда аз следващият председател на парламента.

...
Към момента няма да бъда аз следващият председател на парламента.
Коментари Харесай

Ива Митева не ще да става председател на НС. Завиждала на Минчев, че се е отървал

Към момента няма да бъда аз идващият ръководител на Народното събрание. Това няма да се случи, до момента в който не се успокои ситуацията, до момента в който не се седне и не се беседва с всички групи и не се откри сплотяващата фигура. Председателят на Народно събрание би трябвало да е сплотяваща фигура и да има единодушие от целия парламент. Който и да бъде определен, незвисимо от коя група, той ще влиза всеки ден и трибуната ще бъде обградена. Не знам кой сътрудник ще се съгласи да бъде подлаган на това всеки ден. Има 14 дни и се надявам, че ще се разберем.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание депутатът от " ИТН " (ИТН) Ива Митева в отговор на журналистически въпрос тя ли ще е идващият ръководител на Народното събрание.

" Доколкото знам, напън е имало от премиера. Колега ми сподели това. Това беше повода да има искане да се гледа по-бързо вота на съмнение, тъй като има доста сериозен напън върху душeвността на сътрудниците. Пускат се инспекции против мен, против господин Каримански. Срещу мен няма какво да намерят. Кой е мафията и кой оказва напън? Всеки ден слушаме обидни прилагателни. Аз съм спряла да виждам телевизия. Това е унизително ", сподели още тя.

" Не сме предали гласоподавателите си. Във всички срещи с тях те ни питаха - по кое време ще напуснете този кабинет. Не знам Кирил Симеонов какви хора е срещал, само че преди 10 дни бяхме във Варна и хората ни споделяха - това държавно управление би трябвало да си върви. Кирил Симеонов е мой другар и аз имам вяра в него. Смятам, че той ще остане в нашата парламентарна група. Не знам кой се е отдръпнал от партията. Аз не съм член на Има Такъв Народ и не проследявам партийните структури ", разяснява Ива Митева днешното изявление на депутата Кирил Симеонов.

" Аз бях срещу внасянето на вчерашната точка. Това е мое персонално мнение. Трябваше да се изчака вота на съмнение. Пак ще повторя, че поста на ръководител на Народно събрание е най-неблагодарен. Председателят би трябвало всеки ден да се преценява с 239 народни представители. Никола Минчев е едно прелестно момче. Според мен той се отърва и мога единствено да му изпитвам завист ", приключи Митева.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР