Към момента не става ясна причината за жестокото убийство Пловдивският

...
Към момента не става ясна причината за жестокото убийство Пловдивският
Коментари Харесай

Йордан, убил майка си в Пловдив, страда от психично заболяване, но го оставиха в ареста

Към момента не става ясна повода за жестокото ликвидиране
Пловдивският областен съд остави за непрекъснато в ареста 31-годишния Йордан Григоров, който умъртви 54-годишната си майка, а по-късно остави тялото й на балкона, оповестиха локалните медии.

Престъплението бе осъществено на 14 март вечерта. Тогава на тел. 112 е подаден сигнал за умряла жена в апартамент в кв. " Съдийски ". Пристигналите на място екипи на полицията и Спешна помощ са установили гибелта на 54-годишната Тодорка В., само че при първичния оглед не са открити следи от принуждение по натрупа. По-късно тройната съдебномедицинска експертиза разкрива, че починалата е имала кръвонасядания в региона на шията и охлузвания. Патоанатомите са безапелационни, че се касае за ликвидиране.

Според арбитър Славка Димитрова 31-годишният мъж е направил закононарушението и има заплаха да извърши друго такова, в случай че бъде пуснат от ареста. В правосъдната зала стана ясно, че гибелта на 54-годишната му майка е настъпила след напън на гръдния панер и гърлото.

Обвиняемият Йордан Григоров е признал и обяснил самичък по какъв начин е лишил живота на Тодорка, само че повода за закононарушението не е изяснена. Разпитаните по случая дават разнопосочни показания, само че по първична информация повода чисто битова, вследствие на сдърпване. 

Не са били регистрирани фрапиращи спорове сред Йордан и убитата му майка, удостовери пред публицисти наблюдаващият прокурор по делото Борис Михов.

В съда стана ясно още, че 31-годишният мъж страда от психологично заболяване. Назначената психиатрична експертиза обаче не е подготвена. 

Решението на окръжните магистрати не е дефинитивно и предстои на обжалване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР