Към момента не се отхвърля нито една версия за случая

...
Към момента не се отхвърля нито една версия за случая
Коментари Харесай

Младен Маринов: Не се отхвърля нито една версия за отравянето на Гебрев

Към момента не се отхвърля нито една версия за случая с отравянето на Емилиян Гебрев. Това сподели в Кюстендил вътрешният министър Младен Маринов на въпрос дали Гебрев може да е станал жертва на частни ползи в България.
Спешно по " Скрипал ": Разследват хипотетично отравяне на предприемача Гебрев (ОБЗОР) Премиерът, английският дипломат и службите организираха незабавно съвещание
„ Нито една версия не изключваме досега, в който не бъде отхвърлена от събраните обстоятелства и обстоятелства”, сподели Маринов, представен от БНР.
Цацаров: Заподозрян за случая " Скрипал " е влизал в България 3 пъти Емилиян Гебрев е платил проучване във финландска лаборатория, която не е разкрила следи от химическо оръжие
„ Към 2015 година проверяващите работеха по това, което са имали все още, тъй че в хода на тази работа са изследвани всички места, където пострадалият е бил, всички вероятни способи за усвояване или досег с отровно вещество. Това е направено още през 2015 г.”, сподели още Младен Маринов.
С какво вещество е токсичен предприемачът Емилиян Гебрев? Разликата сред пестицидите и бойните отровни субстанции е степента на токсичност, сподели токсикологът Никола Александров
Той напомни, че има издадена интернационална заповед за следствие, която е изпратена във Англия. „ Така че, убеждавам ви, всичко, което може да се направи, се прави по изясняване на всички факти”, сподели министърът.

Младен Маринов и кметът на Кюстендил Петър Паунов откриха обновената постройка на ОД на Министерство на вътрешните работи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР