Към момента не са постъпвали искания към България за логистична

...
Към момента не са постъпвали искания към България за логистична
Коментари Харесай

Каракачанов: Не се извършва извънредна подготовка на армията ни


Към момента не са постъпвали претенции към България за логистична поддръжка или въздушни коридори поради напрежението към Сирия. Това сподели вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов.

По думите му сега не се прави и изключителна подготовка на армията ни, заяви Нова телевизия.

Колкото до Консултативния съвет за национална сигурност, който президентът привиква идващия четвъртък, Каракачанов изясни, че дейностите на Румен Радев са изцяло верни, тъй като обстановката го изисква.

"Ако чакаме единствено поради изменението на обстановката някъде по света да сме готови, значи сме доста боси. Армията си има проекти, по които работи, подготовката си тече регулярно.

Има няколко сюжета – единият, който се развива от нощес и от тази заран, е леко намаляване на тона сред двете противодействащи страни – Съединени американски щати и Русия. Разбира се, има и сюжет, при който може да се стигне и до нанасяне на удари или следствие на това активизиране на сирийски или някакви съветски Противовъздушна отбрана. Лично аз, в случай че ме питате, е да се търси рационалният компромис, мирният компромис. С военни удари не се вземат решение проблеми", сподели министърът на защитата. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР