Към момента не може да се похвалим с успех за

...
Към момента не може да се похвалим с успех за
Коментари Харесай

Няма следа от избягалия затворник от Пловдив

Към момента не може да се похвалим с триумф за откриване на избягалия пандизчия от Пловдив. Това съобщи Атанас Илиев - зам.-районен прокурор на Пловдив пред bTV.

Разпространена е фотография на избягалия пандизчия, чийто прякор е Манджата. Той е бил на общ режим, което разрешава да работи на външен обект. Георги Танчев има осъждания за обири.
По време на бягството си от пандиза е излежавал присъда за владеене на опиати. Той има и друга присъда - година и 3 месеца също за владеене на опиати, която следва да излежава. До 3 година затвор го чакат за това бягство, посочи прокурор Илиев.

От медията обявиха, че има информация Танчев да е видян в пловдивски казина, само че при инспекции не е открита и диря от него.

Припомняме, сега текат усилени диалози и прегрупиране на наличния личен състав в пандизите и местата за задържане у нас, на фона на продължаващи митинги на синдикалната организация на надзирателите. Напрежението в бранша се увиличи, откакто преди седмица двама рецидивисти с присъди над 25 години за ликвидиране съумяха да избягат от Централния софийски затвор и до този миг са в неопределеност. /news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР