Към момента на писане на статията цената на Dogecoin (DOGE)

...
Към момента на писане на статията цената на Dogecoin (DOGE)
Коментари Харесай

Рекордна доходност за притежателите на Dogecoin през 2023 година

Към момента на писане на публикацията цената на Dogecoin (DOGE) означи лек спад от 0.8% през последните 24 часа и доближи $0.09221, което отразява месечна облага от 18%.

Това ценово ниво наподобява въздейства на цялостните настроения към устрема на монетата да завърши месеца позитивно.

Въпреки тази низходяща наклонност рентабилността на Dogecoin доближи своя връх за годината, достигайки 68% по данни на IntoTheBlock.

Данните разкриват, че сега съвсем 3.6 милиона адреса са печеливши, оставяйки почти 1.35 милиона адреса на негативна стойност. За Dogecoin това равнище на доходност бележи най-високата стойност, записана през 2023 година, след продължителни интервали на спад на цените.

Данни, получени от разбора на веригата, демонстрират обещаващи признаци за Dogecoin, защото конкуренцията сред меме монетите се ускорява. Сред тези индикатори броят на дейните адреси, свързани с рентабилността, е повишен доста. Данните на IntoTheBlock демонстрират, че малко над 6,300 адреса попадат в тази категория, до момента в който има съвсем 2,200 дейни адреса, които търпят загуби.

Тези статистически данни играят значима роля за определяне на позицията на Dogecoin в динамичната сфера на криптовалутите . Те работят и като решаваща поддръжка за напъните на DOGE да реализира по-високи цени в близко бъдеще.

В разгара на продължаващата наклонност на меме монетите в по-широкия крипто пазар, където се появиха по-нови участници като PEPE и BONK , Dogecoin съумява да резервира позицията си на водещ актив. С пазарна капитализация от $13.14 милиарда, сега DOGE е 10-ата по величина криптовалута.

Въпреки неналичието на основна полза спрямо други дълготрайни общности, Dogecoin се възползва от първичното си преимущество. Подкрепен от страна на авторитетни притежатели, Dogecoin остава относително постоянен меме токен, представяйки се като по-надеждна алтернатива на фона на актуалната волатилност, следена при сходни активи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР