Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на

...
Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на
Коментари Харесай

Ето защо може да очакваме скорошно възстановяване на цената на Биткойн

Към момента на писане на публикацията Биткойн се търгува на цена от $64,264 след най-вече меча седмица. Но има три аргументи, заради които може да считаме, че може да се задава възобновяване на пазара.

Първо, неотдавна имаше обилни разпродажби на Биткойн , в това число прехвърлянето на 25,000 BTC на стойност $1.6 милиарда от “спящ ” портфейл. Отделно различен кит трансферира 11,000 BTC за над $700 милиона с хипотетична цел продажба.

Въпреки това, на фона на скорошния спад, наподобява мечките се изчерпват, което може да докара до увеличение на покупките и следващо възобновяване на цените, защото цената сега наподобява като подобаваща входна точка.

Второ, обратно на изходящите потоци от $545 милиона от спот Биткойн ETF през предходната седмица, емитентите остават оптимисти за възобновяване през идната седмица.

Те чакат възобновяване на притока макар неотдавнашната вяла комерсиална интензивност и опасенията по отношение на краткосрочното показване на Биткойн.

И най-после, евентуалното утвърждение на S-1 заявките за спот Етериум ETF от Комисията по скъпи бумаги и тържищата може да окаже позитивно влияние върху Биткойн.

Неотдавнашното решение на SEC да се откаже от следствието на Етериум 2.0 демонстрира удобен излаз за Етериум ETF-ите, което предвещава положителни резултати и за Биткойн.

Тези фактори способстват за убеждението, че достигането на $100,000 от Биткойн в средносрочен проект остава опция.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР