Към момента капацитетът на Пирогов” за лечение на пациенти с

...
Към момента капацитетът на Пирогов” за лечение на пациенти с
Коментари Харесай

Шефът на Пирогов: Болницата е пълна, Covid-19 e тунингован

Към момента потенциалът на " Пирогов” за лекуване на пациенти с ковид е напълнен, заяви шефът на болничното заведение проф. Асен Балтов в понеделник пред Нова телевизия. В рамките на последната седмица има двойно повишаване на случаите- 68. Четирима инфектирани пациенти са в реанимацията.

" За страдание не можем да поемаме повече пациенти. В последна сметка ние не лекуваме единствено ковид. " Пирогов” поема извънредно тежкия травматизъм на София и страната”, сподели Балтов. Според него следва отварянето на нови спомагателни отделения. Той увери, че в " Пирогов " има задоволително лекари.

" Те обаче са извънредно изтощени. Това са шест месеца непрекъснат труд. За страдание, доста малко са доброволците, които влизат в отделенията за ковид ", уточни шефът на болничното заведение.

Според Балтов Covid-19 е изкуствено основан в лаборатория: " Вече мога да го кажа. За мен това е един модифициран вирус, в който има лабораторен принос ".

Той изясни, че на това умозаключение го навежда цялостното разминаване в държанието на Covid-19с правилата на вирусологията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР