Към момента към наказателна отговорност за две престъпления е привлечен

...
Към момента към наказателна отговорност за две престъпления е привлечен
Коментари Харесай

Мъж опита да изтегли 180 000 от банка в Пловдив, задържаха го

Към момента към наказателна отговорност за две закононарушения е притеглен 31-годишен български жител, живущ в Сопот, за това, че:
- На 28.09.2017 година в Пловдив посредством потребление на документ с погрешно наличие - поръчка за изтегляне на суми в брой до "Райфайзен банк " ЕАД и потребление на неистинен документ - пълномощие с дата 24.04.2017 година, с посочен за упълномощител гръцки жител, е направил опит да получи без правно съображение непознато движимо имущество - пари в размер на 180 000 лв., благосъстоятелност на гръцкия жител, с желание да ги присвои, като документната машинация е в изключително огромни размери, представляваща изключително тежък случай и като действието е останало незавършено по независещи от дееца аргументи - закононарушение по чл.212, ал.5, вр. ал.1, вр. чл.18 ал.1 от Наказателен кодекс, както и за това, че на 29.09.2017 година, в Сопот без съответно позволение е държал високорискови наркотични субстанции - амфетамин - 0,314 гр. и марихуана - 0,456 гр., за разпространяване - закононарушение по чл.354а ал.1 пр.I от Наказателен кодекс.

Понастоящем обвиненият Д.В. е арестуван с мярка за неотклонение "задържане под стража ", взета през днешния ден от Окръжен съд - Пловдив по искане на Окръжна прокуратура - Пловдив. Разследването продължава.

 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР