Към момента искания за политическа подкрепа или за въздушни коридори

...
Към момента искания за политическа подкрепа или за въздушни коридори
Коментари Харесай

Никой не е питал България за политическа или военна подкрепа за Сирия

Към момента претенции за политическа поддръжка или за въздушни коридори за военни дейности в Сирия не са постъпвали в Министерство на защитата или в Министерството на външните работи, сподели министърът на защитата Красимир Каракачанов. Той беше във Военна академия за честване на 106 година от основаването и.

Една от тематиките на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) призован от президента на 19 април ще бъде интернационалната конюнктура, заяви Каракачанов. " Редно е в такава обстановка всички управляващи - изпълнителната, законодателната и президентската институция да изговарят проблемите и да имат общи позиции ", съобщи Красимир Каракачанов. Тема на КСНС ще са и плановете за рационализация на армията.

" Ако чакаме изменение на обстановката някъде по света, с цел да се приготвяме, значи сме доста " боси ", сподели Каракачанов на въпрос по какъв начин реагира министерството на смяната на обстановката в Близкия Изток. " Армията има своите проекти, по които работи. Подготовката тече регулярно, не поради това, че някъде има обстановка, а може да възникне обстановка ", сподели още Каракачанов и добави, че няма някакви радикални промени и промени.

Два сюжета за Сирия

" Както постоянно има няколко сюжета. Единият - леко намаляване на тона, което виждаме от нощес и от тази заран сред Съединени американски щати и Русия. Има и сюжети, при който може да се стигне до вид за нанасяне на удари или активизиране на сирийски или съветски Противовъздушна отбрана ". " Смятам, че най-разумният вид е да се търси рационалният и кротичък компромис. С военни удари проблемите не се вземат решение ", сподели Каракачанов запитан за разбора на Министерството на защитата за обстановката в Сирия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР