Към момента има трима обвиняеми. Привлечени са в качеството на

...
Към момента има трима обвиняеми. Привлечени са в качеството на
Коментари Харесай

Страшно наказание грози кметицата на "Младост" Десислава Иванчева и ортаците ѝ заради взетия подкуп

Към момента има трима обвинени. Привлечени са в качеството на обвинени за рушвет в изключително огромни размери. Текст, който няма доста процедура, тъй като става въпрос за изключително тежък случай Лишаване от независимост от 10 до 30 години. Конфискуване на отчасти или изцяло имущество и отнемане от права. Това изясни прокурор Иван Гешев на ексклузивен брифинг във връзка зрелищния арест на кмета на " Младост " Десислава Иванчева.
" Това е работно обвиняване. В рамките на досъдебното произвеждане е допустимо да бъдат конфигурирани и други обвинявания. Включително проведена незаконна група, в това число пране на пари.

Припомняме, че през вчерашния ден Десислава Иванчева бе арестувана зрелищно пред Спортна палата в София в миг на приемане на рушвет от 56 хиляди евро., като 14 хиляди евро са били за медиатора. Това е била първата вноска от 250 хил евро за издаване на позволение за градеж. Часове наред Иванчева стоеше окована в белезници до колата си, до момента в който чиновниците на реда правиха оглед и процесуално-следствени действия.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР