Към момента има подадени документи на 26 партии и 8

...
Към момента има подадени документи на 26 партии и 8
Коментари Харесай

ЦИК: Подадени са документи на 26 партии и 8 коалиции, но броят не е окончателен

" Към момента има подадени документи на 26 партии и 8 обединения, само че дежурни членове на одобряват документи на претенденти за регистрация, които дойдоха малко преди 17 часа ". Това заяви - представител на ЦИК, като посочи, че към момента не може да се уточни окончателният брой на политическите обединения, които ще вземат участие на парламентарните избори на 4 април.
По думите на Цанева от Централната изборна комисия към този момент са дали своите забележки по плана на протокола, направен от Министерството на здравеопазването:
 ЦИК одобри изискванията и реда за предизборната акция ЦИК одобри изискванията и реда за предизборната акция
Централната изборна комисия одобри изискванията и реда за провеждането на предизборната акция за идния парламентарен избор, преда...
" Когато го получим, уповавам се в края на седмицата, ще бъдат дадени инструкции на районните и секционните изборни комисии ".
ЦИК изтегля периодите на консултациите за състава на СИК с една седмица, а назначението на членовете на СИК да завърши към 1-ви март, с цел да могат да бъдат имунизирани искащите членове. Това изясни тя и акцентира, че здравният протокол включва имунизиране на състава на секционните изборни комисии.
Говорителката на ЦИК уточни, че за СИК са нужни най-малко 5-има членове, а за преносимите изборни секции и за секциите в чужбина са нужни трима членове.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР