Към момента има няколко населени места в област Стара Загора,

...
Към момента има няколко населени места в област Стара Загора,
Коментари Харесай

Заради бурята в Старозагорска област няколко селища са без ток

Към момента има няколко обитаеми места в област Стара Загора, в които към момента няма електричество, само че от енергоразпределителното сдружение са уверили, че продължава да работят и да отстраняват повредите. Последствията след бурята в Стара Загора са голям брой паднали клони и дървета, както и наводнени изби с към 30-40 см вода, уточни регионалният шеф Гергана Микова:

" Падналите дървета са десетки, изпочупените клони, аварирали коли също е имало, само че това е първото нещо, което са свършили спешните екипи, които незабавно излязоха по улиците, тъй че доста бързо, още преди 23 часа, и постройките, които бяха наводнени, са отводнени. Възстановени са и помпените станции на Топлоелектрическа централа 2, за които имаше такива данни. В момента работа главно имат почистващите екипи ".

Вследствие на бурята и дъжда за малко през вчерашния ден са били блокирани основният път сред Стара и Нова Загора, както и пътят към Старозагорските минерални бани, заяви още Михаил Михов от Регионална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР