Към момента финансовото състояние на БДЖ е стабилизирано след окончателното

...
Към момента финансовото състояние на БДЖ е стабилизирано след окончателното
Коментари Харесай

Желязков: Финансовото състояние на БДЖ е стабилизирано

Към момента финансовото положение на БДЖ е нормализирано след окончателното превъзмогване на проблемите с кредиторите. Това се споделя в писмо от министърa на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков, прочетено по време на „ Железопътен конгрес – 2018 “.

„ Развитието на железопътния превоз е фундаментална тематика както за България, по този начин и цяла Европа “, се споделя още в известието на Желязков, представено от " Фокус ".

Той показва, че огромна част от напъните на Министерството са ориентирани точно към железопътния превоз и железопътната инфраструктура.

„ По отношение на националния железопътен транспортьор – към този миг финансовото положение е нормализирано след окончателното превъзмогване на проблемите с кредиторите. Оттук нататък следва възстановяване на инфраструктурата и на изискванията на труд. И се надявам и отсега нататък да продължим положителния разговор с БДЖ, с цел да осигуряваме положителното пътешестване и комфорта на пасажерите “, споделя още транспортният министър в приветственото си писмо.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР