Към момента е по-важно е да видим тенденциите, след като

...
Към момента е по-важно е да видим тенденциите, след като
Коментари Харесай

Димитър Ганев: Основната задача е да се върне ИТН на масата на преговорите

Към момента е по-важно е да забележим трендовете, откакто господин Слави Трифонов разгласи, че отдръпва министрите си от обединението. Печелившите от този ход са от „ Продължаваме промяната “, които съумяха да възвръща поддръжката си, а най-големият губещ е „ ИТН “, които губят поддръжката си. Това съобщи социологът Димитър Ганев в предаването „ Лице в лице “ по bTV.

„ Сега сме във фаза на финален късмет за сформиране на кабинет. Шансовете за това са минимални. Можем да имаме единствено една настройка в това Народно събрание. Нямаше значение дали президентът дава мандата на Българска социалистическа партия. Основната задача е да се върне Има Такъв Народ на масата на договарянията. Ако не го създадат, това ще е вреда за тях, тъй като ще наподобяват като че ли са на страната на неприятните “, изясни Димитър Ганев.

По думите на Ганев от изследването се вижда, че част от симпатизантите на Политическа партия отдръпват поддръжката си към президента. „ Другото което следим е отдръпване на поддръжката от " Български напредък ". Това се дължи на пасивността на групировката “, акцентира социологът.

„ Моето предпочитание е да се сглоби кабинет. Това ще покаже, че се мисли държавнически, а не тясно партийно “, сподели от своя страна политологът.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР