Към момента денят за размисъл протича добре и няма констатирани

...
Към момента денят за размисъл протича добре и няма констатирани
Коментари Харесай

ЦИК: Към момента няма констатирани нарушения в деня за размисъл

Към момента денят за размисъл протича добре и няма установени нарушавания, сподели за Агенция „ Фокус " представителят на Централната изборна комисия Александър Андреев във връзка деня за размисъл преди европейските избори. „ При всички случаи ние преглеждаме тъжби, само че огромна част от тях са от вчерашния ден и предходните няколко дни, тъй като в границите на периода ние би трябвало да се произнесем. За момента за нас главното внимание е ориентирано към тези, които нарушават деня за размисъл, само че и към подготовката на самите избори ", съобщи Александър Андреев. Той уточни, че организацията им включва както предаването на изборните бумаги на съответните изборни комисии, по този начин и инспекция дали има някакво закъснение или проблеми, с цел да може да се реши в точния момент.

„ В момента тече съвещание, като се разпределят отчети и за това не може да се каже сигурно дали нарушаванията няма да бъдат прегледани в по-късните часове. Централната изборна комисия през днешния ден ще заседава през целия ден, по тази причина в случай че постъпят някакви сигнали за нарушавания в деня на размисъл, то те ще бъдат прегледани ", акцентира представителят на Централната изборна комисия.

По думите му изборните бумаги са изпратени до Районните изборни комисии. „ Мисля, че е обикновено предаването на изборните бумаги и материалите в секционните изборни комисии. Това ще се прави през целия ден и в края на деня би трябвало всичко да е обикновено и на всички места да са предадени в период, с цел да може на следващия ден да стартира изборният ден умерено ", сподели още Андреев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР