Към момента 17 души са задържани при спецакция на полицията

...
Към момента 17 души са задържани при спецакция на полицията
Коментари Харесай

Спецакция в Бургас: Арестувани са 17 души

Към момента 17 души са арестувани при спецакция на полицията в Бургас. Тя е ориентирана за противопоставяне на стандартната престъпност, миграционния напън и предварителна защита на закононарушенията, свързани с политическите права на жителите.

Образувани са шест бързи производства . Служителите от сектор „ Победа “ при Първо районно ръководство са арестували две лица – едното за владеене на опиати, а във второто са открити бележници с персонални данни на лица, получавали заеми и артикули на версия.

Служителите от Четвърто районно ръководство са задържали три лица , съпричастни към владение на наркотични субстанции – метамфетамин и марихуана. Проверени са 366 МПС и 514 лица, като са открити 10 лица , оповестени за търсене.

Проверени са над 10 адреса , както и 51 търговски обекти , заложни къщи и други места, за които има данни, че вероятно може да се прави незаконна активност. Издирват се лица, оповестени за локално и общодържавно търсене, които са с влезнали в действие присъди или за покачване на обвинявания. Полицейските дейности по второто направление – миграционен напън не престават , а по повод търговията с гласове за идния избор се работи на първо място с превантивна устременост.

В инспекциите са включени екипи на „ Охранителна полиция “, „ Пътна полиция “, „ Икономическа и престъпна “, както и екипи на бургаската „ Жандармерия “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР