Към момента 14 от пострадалите при протеста срещу ръководството на

...
Към момента 14 от пострадалите при протеста срещу ръководството на
Коментари Харесай

14 от пострадалите при протеста срещу БФС в София са преминали през „Пирогов“

Към момента 14 от потърпевшите при митинга против управлението на Българския лекарски съюз (БФС) в София са минали през Спешното поделение на УМБАЛ „ Пирогов “, оповестиха от лечебното заведение.

Направени са им подробни прегледи. Нито един няма показания, че се нуждае да остане за болнично лекуване. Ето за какво всички са освободени, оказва се от прессъобщението.

Екипите на Центъра за незабавна здравна помощ – София са прегледали 24 потърпевши при митинга против управлението на Българския футболен съюз (БВФ) в столицата, оповестиха за Българска телеграфна агенция от Центъра нощес.

На място са били изпратени 17 коли за спешна помощ. По първични данни от Центъра един от потърпевшите, който е с контузия на главата, е признат във Военномедицинска академия (ВМА). Друг потърпевш, който е щедро напръскан със спрей, е признат в болница „ Царица Йоанна – ИСУЛ “. Един интоксикиран е превозен в болница „ Пирогов “, споделиха още от Центъра.

Двама потърпевши по време на митинга са признати в болница „ Св. Анна “, оповестиха през вчерашния ден от болничното заведение.

Протестът беше проведен против управлението на Българския футболен съюз (БВФ) с искане за незабавна оставка на Борислав Михайлов и на управлението на съюза, както и за насрочване на ексклузивен Конгрес до февруари 2024 година, на който да бъде определено ново управление.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР