Към мен се подходи много сериозно. Предложи ми се да

...
Към мен се подходи много сериозно. Предложи ми се да
Коментари Харесай

Николай Радулов: Има вероятност да подкрепя кабинета Василев, но нека видя състава

Към мен се подходи доста съществено. Предложи ми се да съм на страната на народа, да съм срещу ГЕРБ, да се боря с корупцията - неща, които желаех да върша, като влязох в Народното събрание. Това съобщи самостоятелният народен представител проф. Николай Радулов в " Още от деня ".

Той съобщи, че по всяка възможност ще поддържа кабинет " Василев ", само че не желае да е безапелационен, преди да види състава.

" Нека видя целия състав и в случай че имам някъде бележки или подозрения, се надявам те да бъдат разсеяни "

Николай Радулов знае единствено за част от имената в кабинета. Отказа да ги уточни, само че съобщи, че за него би било притеснително Гроздан Караджов още веднъж да бъде измежду тях. Каза още, че към проектокабинета се носят голям брой спекулации.
Радулов разяснява изявлението на Бойко Борисов, че " депутати се пазарували с биткойни ":

" Много ми харесва тази история с биткойните, тъй като явно Борисов се беше упражнявал да произнася това название, то му е много непознато. Но това значи, че даже в главата му се случва цифровизация, което е позитивно. "

Управленската програмата е амбициозна, ще е прелестно да бъде изпълнена най-малко половината да се извърши, разяснява депутатът. И сега не престават договарянията с съдружните сътрудници и самостоятелните депутати.
Попитан дали напускането на " ИТН " си е заслужавало, Николай Радулов отговори:

" Аз не се багра от помията, за мен е по-важно да остана правилен с хората, с които бях на площадите. За мен е значимо това, което те желаеха и което Има Такъв Народ твърдеше, че желае да се реализира - битката с корупцията, трансформацията на службите, битката за една качествена и ефикасна администрация. Аз не бях усложнен, защото не съм член на Има Такъв Народ. "

Той посочи, че е взел участие в основаването на програмата на партията, само че открил, че водачите даже не са я прочели.

" Те предлагаха претенденти, които правеха в общественото пространство изявления, от които си личеше, че нито са чели програмата, нито ги интересува това, което написа в нея ", разяснява Радулов.

Депутатът съобщи, че в " ИТН " има доста качествени хора, а индивидът, който го е привлякъл към партията е Виктория Василева, която е и негова студентка.

Проф. Радулов е разговарял и с останалите в Има Такъв Народ депутати и съобщи, че доста от тях изповядват същите хрумвания и полезности като него. Посочи, че постоянно е ставал обект на насмешки вътре в партията, дружно с други народни представители

" За мое страдание измежду тези, които ни оповестиха за предатели и мръсници е Ива Митева. Тя в продължение на два Народното събрание ми обясняваше какъв брой е неприятно отношението към нас. Тя самата беше обект на насмешки от Тошко Йорданов. Дълго време ме убеждаваше, че такива хора като нас би трябвало да се махнат от " ИТН ", сподели депутатът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР