Към края на консултациите за съставяне на правителство между ПП,

...
Към края на консултациите за съставяне на правителство между ПП,
Коментари Харесай

Емилия Масларова се върна ударно в политиката: Участва в дискусията за социална политика

Към края на консултациите за сформиране на държавно управление сред Политическа партия, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България започнаха диалозите в областта на туризма и обществената политика.

Разговорите по програмата в обществения бранш се водят от Асен Василев, като в тях вземат участие някогашният обществен министър от кабинета „ Станишев " Емилия Масларова, сътрудника й Георги Гьоков и Десислава Петрова.

По всичко проличава, че обновяването в левицата не е минало доста сполучливо, откакто Масларова и след 20 години е главно гуру в бранш обществени политики.

Само преди дни алените изпратиха на договаряния някогашните сътрудници на Държавна сигурност Румен Гечев и Таско Ерменков, като първия е и част от държавното управление на Жан Виденов.

В екипа на Демократична България пък са Елисавета Белобрадова, Владислав Панев, Кристина Петкова.

Мика Зайкова, Теодора Пенева и Цветан Предов са представителите на „ ИТН “ на диалозите.

Вече цяла седмица обаче не се видяха „ специалистите “ на Кирил Петков и Асен Василев, които са единствените участници от тяхната групировка. Вчера да вземем за пример някогашният финансов министър в служебното държавно управление на Румен Радев беше поел консултациите за Министерство на вътрешните работи, като чистосърдечно си признаваше, че няма знания за силовото ведомство и нужните промени. Очеваден е обаче дефицитът на фрагменти в Политическа партия, като единствени остават Петков и Василев.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР