Към кой тип хора спадате - интровертите или екстровертите? Може

...
Към кой тип хора спадате - интровертите или екстровертите? Може
Коментари Харесай

ТЕСТ: Кои са амбивертите и дали сте от тях?

Към кой вид хора спадате - интровертите или екстровертите? Може би нито към едните, нито към другите. Вие сте амбиверт. Разберете какви са особеностите и си направете теста, с цел да да разберете, дали не сте амбиверт.

Обичате да ходите на шумни купони и в това време нямате нищо срещу да прекарате почивните дни в самотност? Лесно влизате в контакт с други хора, само че бързо се уморявате, в случай че общуването ви пристигна допълнително? Тогава към кой вид хора спадате - интровертите или екстровертите? Може би нито към едните, нито към другите. Вие сте амбиверт. Ето какви са особеностите

Обикновено екстровертите и интровертите ( ) се правят оценка като два противоположни вида хора. Но в действителността всички ние се намираме някъде сред тези два полюса. И точно видът амбиверт е по средата на скалата затвореност-общителност - изясняват експертите. Всъщност множеството хора са амбиверти - имат смесени признаци и на интровертност, и на екстровертност. Именно амбивертите са най-приспособими към живота, тъй като чертите на техния темперамент са „ изгладени “ - нямат „ остри ъгли “, които биха могли да водят до некадърност за адаптиране.
Интроверт, екстроверт…
Например блестящо изразените екстроверти обожават да прекарват всеки уикенд по купони, с часове да „ висят “ на телефона и така нататък Но тази нужда от непрекъснато внимание от страна на близките ги прави по-повърхностни, непостоянни, от време на време - капризни и досадни.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР