Към журито на Звездите в нас“ тази вечер се присъедини

...
Към журито на Звездите в нас“ тази вечер се присъедини
Коментари Харесай

Холивудска звезда участва в журито на „Звездите в нас“

Към журито на „ Звездите в нас “ довечера се причисли знаменит артист. Холивудската звезда Клейтън Норкрос, прочут като първия артист, изиграл Торн Форестър в паметния ефирен сериал „ Дързост и хубост “, зае място на пети ексклузивен член в журито, дружно със Софи Маринова, ТИТА, Дони и Виктор Калев. Специалният посетител не скри възхищението си от гения на участниците в българското музикално шоу. „ Страшно доста ми хареса процеса, доста ми хареса шоуто. Много е хубаво това, че насърчавате новите гении. Имате такава заложба, която да дадете на страната си! “, разчувствуван бе Клейтън Норкрос.

Зрителите на NOVA видяха и последните пет тима, които претендираха за останалите две места в четвъртфиналите на музикалната конкуренция. Ейми Уайнхаус, Уитни Хюстън, Миро, Кристина Агилера и Шер бяха петте звезди, имитирани от участниците на сцената на „ Звездите в нас “. Журито отреди напред да продължат тим „ Миро “ и тим „ Кристина Агилера “. „ Емоционален съм и си давам сметка какъв брой доста труд сте вложили. Знам какъв брой време лишава и какъв брой гений. Нашето мнение е, че това беше една от най-силните вечери до в този момент! Вие направихте същински театър, направихте шоу.

Накарахте ни да се гордеем с това какъв брой надарени хора има в България! “, сподели Виктор Калев минути преди да разгласи финалното решение на съдиите.

Двата тима завоюваха благосклонностите на журито с имитаторските и певческите си заложби. Христина, Теодора и Естел от тим „ Кристина Агилера “ плениха публиката и журито с изключителни гласове, артистични умения и забележителните танцови качества. „ Нямаше по какъв начин да заставам на едно място. Поразихте ме! Не мога да допускам “, сподели Клейтън Норкрос след осъществяването им. В облика на Миро се превъплътиха хореографът Александър, артистът Йордан и лекарят Мартин, които бяха уловили всяко придвижване и гримаса на Миро и съумяха да завладеят сърцата на феновете в студиото. „ Едно към едно, все едно слушахме Миро. Вие имахте неговия искра в очите - ето това е тим “, не скри вълнението си Виктор Калев след имитацията.

Първи на сцената довечера се качиха Венета, Деница и Михаела като тим „ Ейми Уайнхаус “ и дадоха едно необикновено начало на вечерта. След тях публиката стана на крайници след имитацията на Надежда, Христина и Донна, които влязоха в кожата на идола си – Уитни Хюстън. Вечерта беше и уместно закрита с силата на Маруся, Яна и Кристина, които пресъздадоха великата Шер.
Минути преди финала със особено писмо от продуцента Маги Халваджиян, водещите Мария Игнатова и Ненчо Балабанов оповестиха на журито изненадваща смяна - четиримата звездни съдии ще имат право да върнат в надпреварата два отпаднали тима. ТИТА, Софи Маринова, Дони и Виктор Калев признаха, че са щастливи и затруднени по едно и също време. Зрителите на NOVA ще схванат кои тимове се завръщат на блестящата сцена в идващите два епизода на „ Звездите в нас “.

По време на четвъртфиналите, полуфиналите и финала на „ Звездите в нас “ решението кой ще продължи напред ще взима само публиката в студиото на предаването. Със особено гласоподаване в четвъртфиналите тя ще би трябвало да каже кои пет от осемте тима ще изпрати на полуфинал. Членовете на журито ще разясняват всички осъществявания, само че без право на глас.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР