Към днешната дата американските военни са по-малко от тези през

...
Към днешната дата американските военни са по-малко от тези през
Коментари Харесай

Два варианта пред ВМРО за парламентарните избори

Към днешната дата американските военни са по-малко от тези през миналата година. Сътрудничеството сред Съединени американски щати и България е доста значимо и за двете страни. Така военният министър и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов отговори на въпроси за взаимните учения сред двете страни.

Каракачанов разяснява и тематиката за Северна Македония и идните избори:

"Политиците в Скопие би трябвало да спрат а антибългарското говорене. Те са наивни - мислят, че като се промени държавното управление на Съединени американски щати, някой ни изкомандва за разнообразни дейности към Северна Македония ", разяснява министърът на защитата.

"Обсъждаме два разновидността за изборите - независимо присъединяване или коалиция във формат "Обединени патриоти ". В листите ще имаме и претенденти от гражданската квота. Нито ние сме предложили на ГЕРБ да се явяваме дружно на изборите, нито те на нас ", разкри водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

"Не си върша сметки за министерски пост в идващото държавно управление. По-важното е да си довършим мандата ", съобщи Каракачанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР