Към днешна дата семейство Стораро може да се похвали едва

...
Към днешна дата семейство Стораро може да се похвали едва
Коментари Харесай

И Фики се обзаведе с тузарски джип за половин милион

Към днешна дата семейство Стораро може да се похвали надали не със личен автопарк, в който по разкош се мерят колите на тримата най-известни артисти в родата. Новото попълнение в гаража принадлежи на Фики, за чиято облага се похвали Емрах. По-малкият брат честити синия модифициран джип на батко си и с доза задявка му пожела да му го дава, с цел да го покара. За този Mercedes G-class изпълнителят се е бръкнал с над половин милион лв..

Джиповете очевидно са сериозна уязвимост на фамилията, тъй като преди два месеца и Тони Стораро се похвали с ново возило. Неговото Lamborghini е матово и несъмнено му е олекотило джобовете. С половин милион лв. също се е изръсил и бащата и в случай че съдим по скоростта, която набраха и синовете му, доста скоро ще си коткат личен автопарк в двора.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Fiki (@fikistoraro)

Емрах стремително кара две коли – BMW M5 Competition и Audi RS6, сменяйки ги съгласно настроението си. Закърмен с обич към високите скорости, и той евентуално скоро ще се регистрира с нова облага. Цялата фамилия има афинитет към бързите коли, а поради и сумите, за които би трябвало да се бръкнат, и към скъпарските модели.

Автор: woman.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР