Към днешна дата поп звездата Тита лети на крилете на

...
Към днешна дата поп звездата Тита лети на крилете на
Коментари Харесай

Тита забърса министерски син милионер

Към днешна дата поп звездата Тита лети на крилете на любовта с милионера Калоян Арсенов – наследник на ексминистъра на околната среда и водите (2001-2005) в държавното управление на Симеон Сакскобургготски – Долорес Арсенова.

 

Едрогърдата „ антилопа “ и заможният министерски правоприемник се загаджили преди към месец, като от този момент певицата употребява всяка опция, с цел да споделя 5-звездния живот на Калоян в Дубай.  В Емирството министерският правоприемник развива строителен бизнес и търгува с медикаменти. За да следи от близко вложенията си, още преди година броил над 82,5 млн. за тузарски парцел в частен жилищен комплекс с стеснен достъп за простосмъртни.

 

Преди дни Тита разгласява мощно разсъблечен фотос от последната си аудиенция в Дубай, като че ли с цел да подразни който би трябвало. Близки до пеещото миньонче с голям бюст разкриха, че е желала да покаже на някогашния си – ММА боецът Недко Николов, че към този момент е трайно обвързана с Калоян Арсенов.

 

Истината е, че Калоян е надалеч по-известен измежду младото потомство от майка си. Причината за това обаче не е сполучливата му кариера, а безбройните му интимни завоевания през последните години. През леглото му, са минали Моника Валериева, двата типа Златки (черната и русата), фолкаджийките Анелия и Емануела, както и неизвестен брой моделки и риалити звезди.

 

Той бе женен за малко, преди да се разведе след плевел скандал със брачната половинка си Сара, която и до през днешния ден разнася из богаташка София нелицеприятни данни със смайващи детайлности за интимните му щения, откакто го сварила на шаблон в непредвидена компания. Близки до Арсенов обаче споделят, че баровецът е мощно вдлъбнат по Тита и се надява на дълга любовна връзка с нея.

 

Същевременно певицата към този момент провежда снимането на нов музикален шлагер в Дубай, окрилена от обещанието му за обилно финансиране. Снимките са планувани за късна есен, когато жегите в Дубай са търпими. Калоян Арсенов се е заел да наеме 50-метрова яхта от съветски милиардер и ще финансира под наем полет и едноседмичен престой в Дубай на режисьори, оператори и голям брой статистки за плана.

 

Приятелки на Тита непрекъснато я подтикват да се обвърже трайно с Калоян и най-сетне да разтури връзките си с ММА боеца Недко Николов. Мълвата носи, че Тита към момента изпитва мощни усеща към здравеняка, който в последно време непрекъснато я бомбардира със сърцераздирателни есемеси и апели още веднъж да се съберат и да дадат късмет на любовта си.

 

Припомняме, че те се разделиха през предишното лято, откакто 29-годишният силовак нанесе тежък побой над певицата, обладан от дива ревнивост. Впоследствие двамата ту се събираха, ту още веднъж се разделяха, а загрижени близки на певицата са на мнение, че тя е обладана от Стокхолмски синдром – привързана е към мъчителя си Недко.

 

Всъщност истината е, че ситуацията й е много внимателно, защото Недко е неофициална дясна ръка на мъжа на сестра й Десислава – Валентин Христов. След като Христов попадна в ареста тази пролет, Недко се зае да наглежда бизнеса му “, описват от обкръжението на Тита.

 

Припомняме, че в края на април т.г. някогашният граничен служител на реда Валентин Христов бе измежду задържаните и упрекнати за гибелта на 18-те мигранти, открити задушени в камион-ковчег край село Локорско. Зетят на певицата се укри в Гърция, само че бе екстрадиран у нас, след издадена европейска заповед за арест. Христов е упрекнат за това, че е обезпечил техническата поддръжка на камиона и построяването на тайниците на возилото-ковчег, довели до мъчителната гибел със задушаване на мигрантите.

 

Според мълвата, откакто разбрал за интимната връзка сред Тита и Калоян Арсенов, Недко заплашил министерския наследник с юмручно правораздаване. Наложило се различен ММА войник – Дани Илиев, да се намеси и в телефонен диалог да предизвести Недко да не закача Арсенов.

Инфо: Уикенд

Тагове: Тита Дубай Валентин Христов Дани Илиев Недко Николов Калоян Арсенов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР