Към днешна дата мога да твърдя, че най-добре справилата се

...
Към днешна дата мога да твърдя, че най-добре справилата се
Коментари Харесай

Борисов отново заяви, че сме се справили отлично с пандемията и отговори на Слави Трифонов

" Към днешна дата мога да настоявам, че най-добре справилата се с пандемията страна, хайде да не приказваме в света, е България , провела най-мъдрата, най-целенасочена и най-навременна политика ".
С това се похвали министър председателят Бойко Борисов по време на Националното заседание на ГЕРБ. Това изказване наподобява необичайно на фона на, което сложи България на на второ място в света по изключителни смъртни случаи в резултат на пандемията.
 The Economist: България е на второ място в света по изключителни смъртни случаи поради пандемията The Economist: България е на второ място в света по изключителни смъртни случаи поради пандемията
България е на второ място в света по изключителни смъртни случаи по време на пандемията. Това демонстрира изследване на The Economist, представен...
Сега, в случай че не изисквахме толкоз като дисциплинирани хора и вие сигурно щяхте да бъдете без маски половината, отсече Борисов.
По време на събранието като зам.-председатели на ГЕРБ и заместници в Изпълнителната комисия.
. Двамата стават заместник-председатели и на Изпълнителната комисия по право.
„ Има опция до събранието наесен да забележим дали тези промени са за положително ”, сподели той.
 Трифонов за цената на изборите: Борисов отново лъже, той милионите ги няма за нищо Трифонов за цената на изборите: Борисов отново лъже, той милионите ги няма за нищо
Лидерът на партия " ИТН " Слави Трифонов упрекна премиера в оставка Бойко Борисов в неистина за цената на изборите на 4 април. " В...
„ Надявах се същински, откакто толкоз желаеха да ръководят, тъй като задачата на едно политическо съревнование е да управляваш, то не е да свалиш някого, да си срещу някого или да си съпротива. Сериозните партии желаят да ръководят ”, разяснява Бойко Борисов.
И добави: „ Новият политически водач,, че изборите костват 150 млн. Да, те може и да са и 130, само че във всички случаи са над 100. Целта на тези избори не е да се направи парламент, който да смени един закон, а да се сформира ръководство.
Сега ще се похарчат още доста. Упрекът ми към тях не е бил различен. Демокрацията е скъпо нещо, ами в случай че прибавим и имунизациите на близо 70 000 членове на всичките комисии? Сред първите ни цели беше да имунизираме участващите в тях. Не е това сметката, не е в нея разликата ”.
По думите му ръководството не е позволило българите да пострадат по този начин, както цяла Европа от миграционната рецесия. „ Не допуснахме и по време на гръцката рецесия да пострадат нашите банки и финансови институции. Справихме се и тръгнахме нагоре. Не допуснахме и тоталния локдаун, както беше при нашите съседи и в цяла Европа ”, уточни още Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР