Към днешна дата Константин Кръстев не заема длъжност в компанията

...
Към днешна дата Константин Кръстев не заема длъжност в компанията
Коментари Харесай

Кредисимо: Нямаме никакво отношение към професионалното развитие на шефа на HelpKarma |

Към днешна дата Константин Кръстев не заема служба в компанията ни, както и под никаква форма не взе участие във вземането на решения и ръководството ѝ, обявиха през днешния ден от Кредисимо ЕАД.

" Кредисимо ЕАД няма никакво отношение към професионалното развиване " на, настояват още от компанията за онлайн заеми.

Публикуваме цялостния текс на позицията на Кредисимо ЕАД:

" Във връзка с репортаж на бТВ, излъчен на 06.11.2020 година в предаването " Тази заран ", от името на Кредисимо ЕАД бихме желали публично да осведомяваме медиите и цялата общност, че към днешна дата Константин Кръстев не заема служба в компанията ни, както и под никаква форма не взе участие във вземането на решения и ръководството ѝ. Кредисимо ЕАД няма никакво отношение към професионалното му развиване, осъществени планове и бизнес инициативи.

Като компания, която персонално поддържа обществената активност посредством голям брой интензивности, ние имаме вяра, че при съществуването на сходни неетични практики, упоменати в репортажа, които хвърлят сянка върху благородна активност като благотворителността, стимулирана от предпочитание за поддръжка на нуждаещите се, би трябвало неотложно да бъдат прекратени и по отношение на тях да се вземат нужните ограничения.

Кредисимо ЕАД има вяра в правосъдната система на България и обективността ѝ, които най-точно ще проверяват и ще се произнесат по проблема.

Всякакви опити за уронване престижа и одобрената известност на Кредисимо ЕАД, както и на притежаваните търговски марки, посредством осведомителни спекулации, изрично няма да бъдат позволени и ще ни принудят да потърсим правата си по правосъден ред. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР