Към днешна дата имаме 2 линии на метрото и сме

...
Към днешна дата имаме 2 линии на метрото и сме
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: Проектът за метрото не спира, а продължава да се развива

Към днешна дата имаме 2 линии на метрото и сме по средата на строителството на третата линия. 20 години след стартирането на първия сектор отчитаме един от най-важните обстоятелства, а точно, че планът за метрото не стопира, а продължава да се развива. За мен това е най-важното от първия ден, в който станах кмет. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова пред публицисти по време на церемонията по отбелязване на 20 години от стартирането на столичното метро.

"Категорична съм, че метрото ще продължи да се развива. Благодарна съм, тъй като получаваме голяма поддръжка за развиването на линиите ", сподели още тя.

"Към днешна дата ние строим по над 3 км на година и това е допустимо с помощта на голямата финансова поддръжка, която получаваме от Европейска комисия ", съобщи столичният кмет.

"Искам особено да благодаря на Бойко Борисов и в качеството му на кмет, който приготви дружно с екипа си плана за втората линия, и който към този момент като министър-председател в три държавни управления поддържа извънредно съществено плана за метрото ", приключи Йорданка Фандъкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР