Към днешна дата бившата жена на Лудия репортер Даниел Петканов

...
Към днешна дата бившата жена на Лудия репортер Даниел Петканов
Коментари Харесай

Александра Богданска изгуби идентичността си

Към днешна дата някогашната жена на Лудия кореспондент Даниел Петканов – Александра Богданска, е много сложна за различаване. Най-вероятно даже и самата тя към този момент е изгубила броя на корекциите, които е направила по себе си, до момента в който се трансформира в копие на Емилия, Алисия и още куп клонинги, които даже на нас ни е мъчно да разпознаем. За сметка на това благоевградчанката за разлика от редица родни звезди, не употребява филтри на фотосите си – вместо това напряко се тунингова и по този начин онлайн наподобява по същия метод, както и на фотосите. Прави обаче усещане, че измененията при нея през последните години, са ежемесечни.

 

Сравнение със фотография от зората на кариерата й  на подиума демонстрира, че лицето й сега няма нищо общо с типа, в който природата го е основала. Хората към този момент се чудят коя е тази, която води „ Биг Брадър “.

Известността на моделката стартира от извоюваната купа Мис „ Национален тим по баскетбол “, мина през доста реклами, корици на списания, обществен скандал с обичания й Даниел, женитба във „ ВИП Брадър “ раздели, бракоразвод, най-скъпо заплатен инфлуенсър и стигнем до водеща на „ Биг Брадър “.

 

За 12-те години, откогато беше определена за амулет на националния тим по баскетбол до момента, Богданска е направила цялостна смяна във външния си тип. Моделката признава единствено за две пластични интервенции – на гърдите, в които била поставила силикон сякаш поради работата си, и на носа, който никой не знае за какво отряза преди време дружно с Даниел Петканов, до момента в който към момента беше омъжена за него.

 

Тя стартира с дребни усъвършенствания – през днешния ден ще пипна малко тук, на следващия ден – малко там, само че крайният резултат не се харесва на публиката. Личи, че целият овал на лицето е изменен. Богданска има надалеч по-изразени скули, брадичката й към този момент не е по този начин заоблена и с меки контури, както преди, веждите й имат напълно друга форма и съгласно експерти тя е резултат от микроблейдинг, устните също са надути, въпреки и с мярка, а не като на други родни звезди, които имат податливост да прекаляват с хиалурона.

 

Резултатът е голяма и целенасочена аналогия с Дженифър Лопес, само че най-много с фолк певицата Емилия. Бившата жена на Даниел Петканов е образец за това, по какъв начин от естествено красиво момиче може да се превърнеш в мацка, изгубила личната си еднаквост, която е жертва на пластичната хирургия.

 

„ Модата е най-голямата. ми пристрастеност. Обичам да съм пред камера, мисля, че и камерата ме обича. Много. съм фотогенична, нали? “, нескромно разказва себе си дългокраката хубавица. Тя е била рекламно лице на разнообразни артикули в Щатите, Европа и Япония. Има опит и в киното, където се е снимала във кино лентата „ Непобедимите ", дружно с Мел Гибсън, само че признава, че у нас е най-известна като някогашната на Даниел Петканов.

 

Двамата с Лудия кореспондент се срещат през декември 2014 година, преди съвсем 10 години. Тогава, до момента в който Петканов снима репортаж за домашните порно клипчета (истинска ирония), засича моделката пред УНСС с неин другар. Тя не се свени да показа, че има опит в правенето на такива неща, само че се изкарва доста по-голяма светица.

 

„ Трябва да вярвам на индивида, с който дремя, с цел да си направя порно ", споделя тя пред обектива. Даниел съумява даже да си измъкне целувка от хубавицата, която сама со хвали, че е станала негова жертва. След известно време двойката призна, че са дружно и публично се водеха гаджета. Последваха доста взаимни фотосесии, участия в излъчвания, екскурзии, рекламни акции и разнообразни завършения, в които двамата не спираха да демонстрират какъв брой доста се обичат и държат един на различен, и по този начин в продължение на година и половина.

 

Една вечер Дани инцидентно схваща, че е лъган и приятелката му си е лягала с разнообразни мъже – продуценти и богати задгранични другари по време на връзката им и даже подозира, че тези неща са се случвали още по време на предходната връзка на Богданска. Скандалните разкрития на Лудия кореспондент, уличаващи приятелката му Александра в проституция, бяха обезпечени със фотоси на хубавицата от Благоевград от частен аероплан. На фотосите се вижда по какъв начин Сашка палува с незнаен юноша, като на една от фотосите игриво е лапнала един от пръстите на мъжа, който след това й стана гадже.

 

Година по-късно – през есента на 2017 година ги събра къщата на „ ВИП Брадър “. Първо единствено като съквартиранти, а след това и като двойка. Те съумяха да си простят и даже се ожениха в шоуто. На старта на новия сезон на воайорското риалити, Башар Рахал попита своята екранна половинка дали желае да влезе отново в Къщата. „ А, не, благодаря. Последния път се омъжих, в този момент не знам какво ще стане. Не дръзвам да влизам " - отвърна с усмивка Алекс.

 

Нейното държание като водеща е много по-естествено от това на обиграния артист Башар, който съгласно феновете за момента е дървен и вцепенен.

Благоевградчанката отнася негативи само поради корекциите и неразпознаваемия си тип. С повишаване на почитателите ми все по-често се постанова да отхвърлям да популяризирам. доста неща. Не желая да заблуждавам аудиторията си, разбирам и съзнавам въздействието, което имам. Искам да бъда положителният образец, въобразявам си, че ме следва синът ми “, сподели тя. В работата си като инфлуенсър се преценява с доста неща, в това число със заемането на ясни позиции по избрани тематики. „ Свързвайки се с огромни марки, те имат условия да не споделяш очевидно политически възгледи и да не се обвързваш с партии. Това ме е спирало да показвам моята позиция, само че това не значи, че нямам такава “, уточни Богданска. По думите й достоверността е ключът към това да развиеш себе си в дълготраен проект. Уви, тя стартира да губи своята еднаквост и й остава единствено еднаквост и й остава единствено достоверността.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР