Към днешен ден това е може би най-доброто приложение за

...
Към днешен ден това е може би най-доброто приложение за
Коментари Харесай

В App Store все пак бе качен универсалния емулатор Delta. Но е и за потребителите от Европейския съюз

Към сегашен ден това е може би най-хубавото приложение за пускане на емблематични геймърски планове отпреди двадесет години.

Съвсем неотдавна, на 5-ти април, Apple подвигна възбраната за прибавянето на разнообразни типове емулатори на игри в платформата App Store. А на 17-ти април в цифровия магазин на компанията се появи известният емулатор Delta, който от много време се популяризира отвън формалната платформа. За създаването на приложението дава отговор Райли Тестут, който преди време сътвори и GBA4iOS. Това е емулатор с отворен код, който беше показан в App Store за извънредно къс интервал от време преди повече от десетилетие.

Създаването на GBA4iOS в последна сметка докара разработчика до Delta. Той е повсеместен емулатор, който може да поддържа игрите от паметните платформи NES, SNES, N64, Nintendo DS, Game Boy и Game Boy Advance. Това приложение поддържа известните игрови контролери, чийтове в играта, запаметявания, аварийни копия, синхронизация на напредъка и други функционалности.

Освен това в този програмен продукт потребителят може да персонализира външния тип на контролерите. Да употребява функционалности, които не са били налични в истинските игри. Да започва местен мултиплейър за четирима играчи и да употребява уместно художествено оформление за импортираните игри. В последна сметка това приложение наподобява като решение с най-високо качество, защото създателят на софтуера го създава и отстранява грешките от много време. Той има доста преимущество пред тези екипи, които преди малко са почнали да създават своите емулатори.

Заслужава да се означи, че емулаторът Delta може да бъде изтеглен от App Store гратис – в него даже няма реклами. Единствено потребителите от Европейския съюз нямат шанс – те не могат да изтеглят приложението от формалния магазин. Но това не е никакъв проблем, тъй като в нашия район емулаторът се популяризира единствено посредством различния магазин за приложения AltStore. Той е на същата компания Riley Testuta

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР