Към Дидие Щосел - главния изпълнителен директор на Нова Броудкастинг

...
Към Дидие Щосел - главния изпълнителен директор на Нова Броудкастинг
Коментари Харесай

Големи промени по върховете на Нова телевизия

Към Дидие Щосел - основния изпълнителен шеф на " Нова Броудкастинг груп ", се причисляват двамата нови прокуристи - Вяра Анкова, общоприет шеф " Информация " и финансовият шеф Николай Андреев, които стават част от оперативното управление на медията. Вики Политова - доскорошен действен шеф, ще бъде консултант на Борда на шефовете. MTG направи измененията в предпоследния работен ден на 2018 година - 28 декември. Новата прокуристка Вяра Анкова е някогашният общоприет шеф на Българска национална телевизия, която след края на двата си мандата в публичната медия бе поканена да се причисли към управителния състав на Нова тв.

Вики Политова - някогашният общоприет шеф на " Би Ти Ви Медия груп ", която от 5 години е основен действен шеф в " Нова Броудкастинг ", до момента отговаряше главно за приходите и програмата, за продажбите, комерсиалната и маркетинговата тактика на тв компанията и съумя да реализира рекордни финансови резултати за компанията. От Нова година тя става консултант на Борда на шефовете на групата.

Своята позиция напълно резервира Силва Зурлева. Тя продължава да е член на Борда на шефовете, като от 2 години дава отговор и за новините на групата. Зурлева в действителност е най-дългогодишният началник на медията от всички в настоящето й управление. Тя е в ръководството на Нова тв от 18 години, написа " 24 часа ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР